Vakantiehuis Ootmarsum

Het stadje Ootmarsum kent tal van appartementen en vakantiehuizen die het gehele jaar door verhuurd worden. Je kunt er met z'n tweetjes terecht, maar ook grotere groepen en gezinnen kunnen hier een vakantiehuis van hun gading vinden.

Ben je op zoek naar een vakantiehuis waar je zowel één als meerdere nachten kunt boeken. Vanuit je vakantiewoning kun je genieten van de natuur en het prachtige Twentse Ooitmarsum. In Ootmarsum kennen we nog altijd de rust en de ruimte en de oude gebruiken waaronder het noaberschap. Alle vakantiehuizen zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen en een heerlijke bedden.

 

De Vakantiehuizen in Ootmarsum

De stad Ootmarsum kent veel appartementen en vakantiewoningen die het gehele jaar door verhuurd worden. Van hieruit kun je per fiets of wandelend heerlijk de natuur in, richting het prachtige natuurgebied het Springendal bijvoorbeeld, ..opborrelend kraakhelder water zorgt voor 3 natuurlijke vijvers in het bos. 

Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk vanaf uw vakantieadres het stadje Ootmarsum verkennen, in de stad is een bont palet van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken en glaskunst te bewonderen. 

Hou je van winkelen, kunst of cultuur, lekker de stad in of een concert bezoeken? De steden Enschede, Hengelo, of het Duitse Nordhorn zijn snel en eenvoudig te bereiken.