Hotel Ootmarsum

Welkom op de officiële site van de VVV Ootmarsum-Dinkelland. 

Ligging hotels

De Hotels in Ootmarsum hebben een mooie centrale ligging, liggen op loopafstand van het oude gezellige stadshart en hebben allemaal hun eigen uitstraling. Vind de ideale accommodatie en profiteer van exclusieve hotelaanbiedingen en unieke specials. We maken het gemakkelijk om een hotel te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een luxe plek of een gezellig familiehotel, wij hebben de beste hotel arrangementen in ootmarsum voor je.

Arangement en aanbieding hotel Ootmarsum

Wil je een hotel boeken en op korte termijninchecken? Geen probleem! We hebben ook leuke last minute aanbiedingen in Ootmarsum. Ontdek ons brede aanbod en profiteer van de aanbiedingen. Boek veilig en snel online jouw favoriete hotel Ootmarsum.

Online voordelig boeken

Alle hotels liggen centraal, dichtbij het oude gezellige centrum en hebben een unieke uitstraling.

Van modern tot klassiek of van klein naar groot. Al is 'groot' natuurlijk wel een relatief begrip voor dit karakteristieke oude binnenenstadje in het oosten van het land. Je voelt je er direct helemaal thuis.

Natuur, kunst en cultuur

Ootmarsum wordt ook wel het kunststadje van Twente genoemd. Het pittoreske stadje kent een rijke historie en wordt veel bezocht door liefhebbers van kunst, die genieten van de vele kunstgalerieën en diverse musea, zoals het museum van Ton Schulten. Wandelend door de leuke steegjes en smalle straten van het authentieke en sprookjesachtige Hier geniet je van de gezellige sfeer en ontdek je tevens een gevarieerd aanbod van winkels.

Ootmarsum-Dinkelland, dat is heerlijk genieten van de natuur en cultuur. Genieten van prachtige, vooraanstaande kunst en authentieke Twentse cultuur in een kleurrijke, schilderachtige omgeving. De kern biedt je alle mogelijkheden voor een veelzijdig en verrassend verblijf. 

Ootmarsum is een fantastische uitvalsbasis voor een kort bezoek of een langer verblijf in Twente. Het is een unieke, inspirerende plek met karakter. Een plek met pure natuur, kunst, cultuur en fijne lifestyle-winkels en als mooi contrast het nuchtere boerenleven, met tractoren op de weg en bossen waarin je nog kunt verdwalen.

Winkels in Ootmarsum

In Ootmarsum vind je prachtige kledingwinkels maar ook designwinkels en interieurwinkels, deze winkels worden afgewisseld met leuke brocante winkels. Je vindt er ook food winkels en wijnwinkels. Het is in Ootmarsum altijd koopzondag want de winkels zijn iedere zondag geopend. Boek je een hotel dan is het een echte aanrader om ook een weekend te verblijven en een bezoek te brengen aan het centrum van Ootmarsum.