Welness in Twente

Door Sandra op dinsdag 19 maart 2019.
Categorieën:ActiviteitenNieuws

Spa & Wellness bij Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum
Het hotel is al jarenlang een begrip in Twente, maar zelf heb ik onlangs kennis gemaakt met de Spa & Wellness. Het hotel en de Spa stralen een en al luxe uit, wat een heerlijke plek! Ze maken hier met name gebruik van producten van Babor en je kunt hier terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen.

★ Spa & wellness bij Parkhotel De Wiemsel

 

De Kroesweffer in Vasse
Ik was op deze kleinschalige wellnessboerderij voor een heerlijk zwangerschapsarrangement. Voor mij voelde dit echt als een cadeautje; wat een verwennerij tijdens de laatste zware loodjes! Bij De Kroesweffer kun je diverse behandelingen boeken, maar ook heerlijke uitgebreide arrangementen met alles er op en er aan!

★ De Kroesweffer – een fijne kleinschalige wellnessboerderij

 

De Boerderij Spa in Nutter
Van de buitenkant lijkt het gebouw op een van de vele boerderijen in het Twentse landschap. Maar wanneer je hier naar binnenstapt, kom je terecht in een soort wellness-walhala terecht. Bij de Boerderij Spa in Nutter krijg je vrijwel alleen maar te maken met bijzondere behandelingen. Zoals de hooioven en de dennensauna, waar ook echt allemaal dennentakken op de grond liggen. Absoluut een aanrader!

★ Boerderij Spa Nutter – relaxen op de boerderij in Nutter

 Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje in Weerselo
Alleen de rit hier naar toe is al leuk. Je rijdt echt door de weilanden en komt dan eigenlijk al een beetje tot rust.. 17 jaar geleden was dit nog een oude kalvenstal, maar Angela heeft dit met veel trots en enthousiasme omgebouwd tot een prachtige wellnessboerderij. Ik was hier voor een gezichtsbehandeling en om mijn voeten kraambed-proof te krijgen, maar je kunt er ook terecht voor complete arrangementen.

★ Wellnessboerderij ‘t Bellinckhofje

Geschreven door Maud

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Touren door Twente met een toffe oldtimer!

Door Sandra op zondag 24 maart 2019.

We gaan vaker in Twente op pad want Twente heeft zoveel moois te bieden en ik ben nog lang niet klaar met ontdekken! Het is ondertussen alweer ruim twee weken geleden dat Jasper en ik op pad gingen met een hele toffe oldtimer. Wat een leuke manier om een dagje weg te gaan!

Lees verder >

Workshop: bonbons maken bij De Gouden Kruimel in Ootmarsum

Door Diny op dinsdag 12 maart 2019.
Categorieën:ActiviteitenNieuws

Workshop Chocolade en bonbons

Afgelopen week had ik Ladies Night met mijn collega’s en tijdens deze gezellige avond volgden wij een workshop Chocolade en Bonbons maken bij De Gouden Kruimel in Ootmarsum. Wat hadden we een leuke avond! De workshop werd gegeven door Margriet, de eigenaresse van De Gouden Kruimel. Ook als je niet zo van chocolade houdt (bestaat dat?), is de workshop erg leuk. Margriet vertelt met zo ontzettend veel passie en enthousiasme over chocolade, dat je er zelf ook enthousiast van wordt!

Lees verder >

Er op uit in Twente

Door Sandra op dinsdag 26 februari 2019.


Cosmos Sterrenwacht

Tijdens ons verblijf bij Erfgoed Bossem in Lattrop hebben we diverse uitstapjes gemaakt in het mooie Twente.

De donderdag, op de dag van aankomst, werden we verwacht bij de Cosmos Sterrenwacht, vlakbij het Erfgoed.

Lees verder >