Overnachten bij B&B Erve Fakkert

Door Sandra op maandag 8 juli 2019.

Op ontdekkingstocht door het mooie Denekamp.
 

De tweede nacht slapen we in een bed and breakfast. Op weg ernaar toe vragen we ons af waar we terechtkomen. Het is een stukje het platteland op maar de rit is een fantastische toer door de mooie omgeving. Uiteindelijk komen we aan bij B&B Erve Fakkert. Eigenaar en gastheer Cor Weusthof ontvangt ons enthousiast. Hij brengt ons naar onze kamer welke eruit ziet als een hotelkamer. Dit verwacht je eigenlijk niet bij een bed and breakfast op het platteland. Er zijn 7 tweepersoons kamers met elk een eigen thema, een luxe vakantiewoning en drie prachtige vakantieappartementen. Een ideale plek om met z’n tweeën of de hele familie door te brengen.
Wij slapen in de tekenkamer. Een ruime en praktisch ingedeelde kamer met een moderne badkamer.

Deze B&B is een ideale uitvalsbasis om Twente te verkennen bijvoorbeeld lopend of op de fiets (fietsen zijn hier te huur) of om creatieve workshops te volgen welke hier georganiseerd worden.

 

We liggen die nacht in coma door de stilte van de omgeving van de B&B. Echter ’s morgens vroeg worden we gewekt door de huishaan (hanen) op het erf. Na een lekkere douche gaan we ontbijten in de gezellige ontbijtkamer. Er is genoeg keuze, Cor is er maar druk mee om het ieder naar zijn zin te maken. Heerlijk!

 

B&B Erve Fakkert
Everlostraat 3
7596 MP Rossum

 

Deze blog is geschreven door Hanneke, zie ook https://www.culinea.nl 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Landgoed Singraven

Wij hebben al geluncht bij de historische watermolen het Singraven en genieten van het landgoed. Je kunt een wandeling maken door de prachtige tuin van het Huis Singraven, oh wat is het hier mooi, sereen en groen. Na een kaartje gekocht te hebben bij de Winkel aan de Dinkel – tegenover Restaurant de Watermolen – melden wij ons op tijd bij het hek van het landhuis. Met nog meer geïnteresseerden lopen wij samen met de gastvrouw via de lange laan naar het huis. Hier worden wij verwelkomd door de gastheer van vandaag.

 

Lees verder >

Overnachten in een sterrenkubus

Door Sandra op maandag 25 februari 2019.

Er is ons een unieke overnachtingsmogelijkheid aangeboden: slapen onder de sterren bij Erfgoed Bossem in een sterrenkubus! Een bijzondere plek waar u heerlijk tot rust zult komen!

Lees verder >

Touren door Twente met een toffe oldtimer!

Door Sandra op zondag 24 maart 2019.

We gaan vaker in Twente op pad want Twente heeft zoveel moois te bieden en ik ben nog lang niet klaar met ontdekken! Het is ondertussen alweer ruim twee weken geleden dat Jasper en ik op pad gingen met een hele toffe oldtimer. Wat een leuke manier om een dagje weg te gaan!

Lees verder >