Overnachten bij B&B Erve Fakkert

Op ontdekkingstocht door het mooie Denekamp.
 

De tweede nacht slapen we in een bed and breakfast. Op weg ernaar toe vragen we ons af waar we terechtkomen. Het is een stukje het platteland op maar de rit is een fantastische toer door de mooie omgeving. Uiteindelijk komen we aan bij B&B Erve Fakkert. Eigenaar en gastheer Cor Weusthof ontvangt ons enthousiast. Hij brengt ons naar onze kamer welke eruit ziet als een hotelkamer. Dit verwacht je eigenlijk niet bij een bed and breakfast op het platteland. Er zijn 7 tweepersoons kamers met elk een eigen thema, een luxe vakantiewoning en drie prachtige vakantieappartementen. Een ideale plek om met z’n tweeën of de hele familie door te brengen.
Wij slapen in de tekenkamer. Een ruime en praktisch ingedeelde kamer met een moderne badkamer.

Deze B&B is een ideale uitvalsbasis om Twente te verkennen bijvoorbeeld lopend of op de fiets (fietsen zijn hier te huur) of om creatieve workshops te volgen welke hier georganiseerd worden.

 

We liggen die nacht in coma door de stilte van de omgeving van de B&B. Echter ’s morgens vroeg worden we gewekt door de huishaan (hanen) op het erf. Na een lekkere douche gaan we ontbijten in de gezellige ontbijtkamer. Er is genoeg keuze, Cor is er maar druk mee om het ieder naar zijn zin te maken. Heerlijk!

 

B&B Erve Fakkert
Everlostraat 3
7596 MP Rossum

 

Deze blog is geschreven door Hanneke, zie ook https://www.culinea.nl