Blog

Bloggers en vloggers over Ootmarsum-Dinkelland

 

​Healthy Kelly bezoekt het stadje Ootmarsum en ontbijt bij Hotel van der Maas.
 

 

Hanneke overnacht bij de 'Postelhoek' en geniet van het diner bij 'De Rozenstruik'


Onthaasten in Ootmarsum
Druk, druk, druk … je kent het wel. We moeten er even uit om tot rust te komen. En waar kan je dat beter doen in het oosten van Nederland. We gaan onthaasten in Ootmarsum.  Als je door het groene en heuvelachtig coulisselandschap rijdt, kom je al tot rust. Wat is het prachtig hier, we gaan genieten dat voelen we al.
 
 
We beginnen met een glaasje Franse Sauvignon Blanc welke prima smaakt bij de tartaar van gerookte zalm met garnaaltjes, wasabicrème, wakamé en yuzu ponzudressing met een sesam kletskop erbij. Wow wat een goed begin
 
Lees meer op de avonturen van Hanneke op http://www.culinea.nl/de-rozenstruik-in-ootmarsum/

 

 

Kamperen in een Villatent bij de Witte Berg in Ootmarsum

'Kamperen!....... leuk maar niet echt helemaal mijn idee van op vakantie gaan'...dacht ik. De laatste x dat we op pad gingen met een bungalowtent regende het vooral heel veel en kreeg ik last van mijn rug van het liggen op een matje. Dat moet anders kunnen en dat kan het ook! Want met het nieuwe concept van een 'Tentvilla' (een soort van glamping) is kamperen fantastisch geworden. We werden uitgenodigd om deze tent uit te testen bij camping de Witte Berg in Ootmarsum.
​Lees hier het het verhaal van Maarten: https://papaswereld.wordpress.com/2017/07/26/papas-wereld-bezocht-slapen...

 

 

Spa & wellness bij Parkhotel de Wiemsel in Ootmarsum

Parkhotel De Wiemsel is al vele jaren een begrip in de regio Twente. Mijn vader heeft hier vroeger zelfs nog gewerkt, om alle fijne kneepjes van de horeca te leren. Afgelopen week was ik ook bij De Wiemsel, maar niet om het hotel te testen. Ik werd uitgenodigd door Laura om hier te genieten van een uitgebreide gezichtsbehandeling in de Spa & Wellness die bij het hotel hoort.

Lees het blogbericht: http://www.maudgeniet.nl/genieten/spa-wellness-de-wiemsel-ootmarsum/
http://www.maudgeniet.nl/genieten/spa-wellness-de-wiemsel-ootmarsum/